Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Top Kids
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii organizare programe de animatie, jocuri, concursuri
75 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sunteti in pana de idei pentru organizarea petrecerii de aniversare a copilului dumneavoastra ? Cautati ceva inedit, fascinant, interactiv de care prietenii copilului dumneavoastra sa se bucure si sa ramana placut impresionati ?

Compania noastra cu o experienta in domeniu de peste 5 ani, va pune la dispozitie o gama larga si variata de produse si servicii ce il vor fascina pe copilul dumneavoastra. Organizam programe de animație, jocuri si concursuri, cu unul mai multi animatori, în funcție de numărul de copii, baloane modelabile și facepainting, care vor fi adorate de catre cei mici.

Mai putem aduce și multe alte accesorii atat de necesare la organizarea unei petreceri, cum ar fi casute gonflabile, masini de baloane de sapun sau masini de fum, piñata, fantana de ciocolată, masina de vata de zahar, sisteme audio si karaoke.

Pentru mai multe informatii sau pentru rezervari vizitati site-ul nostru :http://www.top-kids.ro/petreceri-copii-iasi/  sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0743391608.
Din Gura in Gura